Gyeon Q2 LeatherCoat is een uniek product in het beschermen van leder tegen water, vuil, UV-stralen en wrijving dankzij een duurzame SiO2 coating!

Het is de eerste echte coating voor leder en dus niet te vergelijken met de klassieke ledermelk die het leder ververst. Het bouwt een duurzame laag boven het leder die goed hecht met het oppervlak. Tegelijkertijd zal het uitzicht of gevoel van het leder niet veranderen.

Eén enkele laag LeatherCoat verzekert een sterke bescherming door de hydrofobische capaciteiten. De UV bescherming garandeert dat het leder niet zal verkleuren door hoge temperaturen en veel zon. Ook de overdracht van kleur van lederen vest, riem of jeansbroek wordt hierdoor tegengegaan!

Gyeon Q2 LeatherCoat zal het oppervlak niet aantasten waardoor de matte afwerking van het leder ook behouden blijft maar het kleur wel versterkt wordt! Door het leder lang te beschermen tegen vuil, zweet, zout, vet en andere zaken zal het leder minder snel opnieuw gereinigd en behandeld moeten worden.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

  • gyeon leather coat: 400ML

Gelijkaardig(e) artikel(s)
427-120ML 120ML

8,00 EUR

427-400ML 400ML

16,00 EUR

producten 1 tot 8 op 13 |

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :