Shiny Garage  Luchtverfrisser & Geurneutralisator is een innovatief product dat niet alleen het interieur van de auto verfrist, maar ook onaangename geurtjes elimineert door de bacteriedeeltjes af te breken.

Het Shiny Garage-assortiment van geuren is grondig getest op duurzaamheid, oppervlakte- en gebruikersimpact. Ze zijn een van de weinige spuitverfrissers waarvan de duurzaamheid wordt geteld in dagen en niet in uren.

We hebben een geavanceerd ingrediënt gebruikt dat het mogelijk maakt om de geur op een veilige manier te verspreiden. Deze drager wordt gekenmerkt door lage toxiciteit en een hoge mate van biologische afbreekbaarheid, en dus zijn onze verfrissers veilig voor de gebruiker, het milieu en het onbedoeld aanbrengen op het plastic element veroorzaakt geen schade.


Gebruik:
- schudden voor gebruik,
- aanbrengen in het gebied van luchtroosters voor benen,
- voor een beter effect, draai het circuit 3-4 minuten dicht en laat de opfris-moleculen in elke hoek van het interieur van de auto doordringen,
- niet van toepassing op kunststof of stoffering,
- herhaal het proces elke 3-5 dagen, afhankelijk van de geur.

 

Beschikbaar in volgende versies :
- Shiny Garage Peach & Mango is een aangename, delicate, lichtzoete en langhoudende geur van mango's en perziken.
- Shiny Garage Grean Tea is een aangename, delicate, frisse en duurzame geur van gebrouwen groene thee met een delicate zoete noot.
- Shiny Garage Bubble Gum is een aangenaam, intens en zoet aroma van kauwgom.
- Shiny Garage Morning Dew is een aangename, intense geur waarvan de basis de geursamenstelling is die gebruikt wordt in onze detailer Morning Dew.

inhoud : 250ml

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden


Gelijkaardig(e) artikel(s)
150-MORNINGDEW MORNINGDEW

10,00 EUR

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :