Dé referentie voor DETAILING van uw auto

Vecaparts is een bedrijf gespecialiseerd in car detailing en de verkoop van professionele producten om uw wagen in topconditie te houden. Voor een detailing van uw auto op maat in regio Antwerpen helpen we u met veel plezier verder.

Dynamisch team met een passie voor auto’s

Vecaparts is een professionele onderneming onder leiding van Carl, een specialist op het gebied van car detailing. Wat voor mij ooit begon als een hobby, is nu mijn hoofdberoep waarvoor ik me elke dag met veel enthousiasme inzet. Samen met mijn team streef ik steeds naar de hoogste perfectie en een maximale klanttevredenheid.  

Wat kunnen we voor u doen?

Uw auto terug in nieuwstaat brengen zowel het interieur als exterieur. Verder bieden we in onze webshop en in onze garage in Aartselaar high-end producten van Gyeon aan om uw wagen zowel langs de binnen- en buitenkant te onderhouden voor die ultieme showroomglans.    

Contacteer ons

Benieuwd hoe we de detailing van uw wagen aanpakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of voor een vrijblijvend voorstel. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9 tot 21 uur.

Detail studio

link

Car detailing

link

Fotogalerij

link

Ontdek professionele autoproducten in de webshop van Vecaparts

Op zoek naar een kwalitatief autoproduct om uw wagen een ongeëvenaarde glans te geven? Of hebt u een professioneel product nodig om het interieur van uw auto op te frissen? Maak kennis met kwaliteitsvolle producten van gerenommeerde merken in de webshop van Vecaparts in Aartselaar en plaats vandaag nog uw bestelling.

Liever een professional inschakelen om uw auto te onderhouden? Laat dan uw car detailing over aan de expertise van Vecaparts.

Sorteren volgens
Aqua Deluxe Towel
19,50 EUR  
Merk : Autofinesse
Gyeon Q2M Ceramic detailer
14,00 EUR  
Merk : Gyeon
Gyeon Q2M Polish pads
12,00 EUR  
Merk : Gyeon
Q2 Rim
40,00 EUR  
Merk : Gyeon
Q2M Bathe
14,00 EUR  
Merk : Gyeon
Q2M Foam
21,00 EUR  
Merk : Gyeon
Q2M Wheel Cleaner
13,50 EUR  
Merk : Gyeon